EXIREL – neprobojna odbrana od štetnih insekata

U trenucima kada štetni insekti počinju da uzimaju maha i polako prete da će nam uništiti proizvodnju, proizvođačima je neophodno sredstvo, oruđe, koje će biti pouzdano, maksimalno efikasno koje može da preokrene situaciju u njihovu korist i spasi proizvodnju. Kompanija Agromarket ima jedno takvo sredstvo, oružje najnovije generacije insekticida i zove se EXIREL sa aktivnom materijom cijantraniliprol – cijazapir.

Ovaj revolucionarni insekticid, pored fantastičnog delovanja na sišuće i grickajuće insekte u povrtarstvu, ali i voćarstvu, ima još jednu veoma važnu karakteristiku koja ga pozicionira u sam vrh najboljih insekticida današnjice. To je njegova visoka selektivnost prema većini korisnih insekata i predatora. Naime, on ima neverovatne ekotoksikološke karakteristike i karencu u povrću od 1 do 7 dana u zavisnosti od kulture u kojoj se primenjuje.

Znači ne samo da je reč o veoma efikasnom sredstvu i sredstvu koje neće poremetiti balans mikro ekosistema kakav je plastenik, jer neće delovati negativno na korisne insekte, već se može primeniti bilo kad u vegetaciji, pa čak i tokom berbe kod pojedinih povrtarskih kultura.

EXIREL ima vrlo širok spektar delovanja i pokazao se kao jedno od najboljih rešenja za suzbijanje najznačajnijih štetnih insekata današnjice i može se primenjivati u velikom broju povrtarskih i voćarskih kultura.

Za više informacija kontaktirajte predstavnika stručne službe Agromarket za vaš teren.