Više o Garden programu

Više o Garden programu

Prateći potrebe krajnjih korisnika i osluškujući reakcije tržišta, u prvim godinama XXI veka, kompanija Agromarket je počela sa razvojem potpuno novog segmenta u svom portfoliju, a to je sektor garden programa. Pod ovim nazivom, potrošačima je ponuđena lepeza proizvoda, mašina, uređaja, alata, baštenske opreme, a koja zadovoljava potrebe i hobista i profesionalaca u pogledu obavljanja nekih delatnosti ili uređenja prostora u kome borave. U osvajanje ovog tržišta krenulo se uz saradnju sa vodećim brendovima kao što su Villager, Oregon, AL-KO, Alpina, Lavor Wash, Telwin, AGM, Fiskars, G.F., Fitt, Di Martino, Brako, Kovačije Muta, Tovarna, Limex...

Svojim poslovanjem, razvojem distributivne mreže, 8 distributivnih centara u Srbiji, uspostavljanjem i razvijenjem terenske službe, pozicionirali smo ekskluzivne strane proizvođače na naše tržište i na taj način uvrstili smo se u vodećeg distributera ovog programa.

Paraleleno sa razvojem distribucije, širio se i sistem mreže servisa i rezervnih delova u okviru distributivnih centara i edukacija naših dilera u delu održavanja i servisiranja, tako da svaki od distributivnih centara ima organizovanu službu:

Prodaje, Servisa i Postprodaje.


Kako kroz distributivne centre u Srbiji, tako i van granica, razvijeni su centri, tri (Banja Luka, Bijeljina i Sarajevo) u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, u Crnoj Gori (Danilovgrad), Slovenija (Ljubljana) preko kojih je plasirana linija Villager proizvoda. Proizvodi ovog brenda upravo su na ovim tržištima zavladali kao proizvodi odličnog kvaliteta sa dobro organizovanom servisnom mrežom koja je u funkciji krajnjeg korisnika.

 U funkciji daljeg osvajanja tržišta, pre svega brenda Villager su i nastupi na vodećim svetskim sajamskim (Spoga Gafa), kao i regionalnim (Novi Sad, Gornja Radgona, Banja Luka, Kragujevac…) manifestacijama. Sve to, uz veliku stručnu pomoć saradnika na terenu i novinom na našim prostorima, Demo vozilom, obezbeđuje kvalitetan i pouzdan dalji razvoj tržišta garden proizvoda, pre svega Villager, zatim AGM ali i ostalih brendova.