Agromarket Machinery

Agromarket Machinery

Agromarket Machinery doo je do sada bila sastavni deo Titan Machinery Inc. Iz SAD. Najveći partner CNH grupacije i jedan od najvećih distributera poljoprivredne mehanizacije.
Vodeći globalni diler za mrežu sveobuhvatne trgovine vezane za poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju. Sada je ova kompanija deo Agromarket grupe. Kompanija Titan Machinery Inc. se kotirala na NASDAQ njujorškoj berzi što govori o snazi same kompanije. Sedište joj se nalazi u Fargu u Severnoj Dakoti. U svom sastavu sadrži 130 predstavništava u SAD i 5 u Evropi, od kojih je jedno u R. Srbiji.  Ovo je firma koja posluje i spada u red najvećih ove vrste na srpskom tržištu od 2013. godine. Sedište firme se nalazi u Novom Sadu na adresi Sentandrejski put 157a. Kompanija je generalni uvoznik i distributer brenda traktora Case IH za Srbiju, kao i priključnih mašina Kverneland, Vigolo, Cosmeco, Agroliner, Mac Don, Hauer, Stol. Cilj kompanije Titan u Novom Sadu bio je prvenstveno da delatnost vezanu za poljoprivrednu mehanizaciju podigne na viši nivo i uvede nove standarde u pogledu prodaje, servisiranja i snabdevanja rezervnim delovima.

 


Posle skoro 9 godina poslovanja, postali smo nezamenljivi partner velikog broja poljoprivrednih proizvođača. Godišnji promet robe ostvarujemo na nivou oko 10 miliona eura. Trenutno smo drugi po redu u prodaji zapadnih traktora na tržištu. Nudimo najkvalitetnije proizvode, što podrazumeva pogonske i priključne mašine renomiranih brendova kao originalne rezervne delove i vrhunske usluge servisa. Naša misija je da pružimo najbolja rešenja svojim kupcima, a istovremeno stvaramo odličnu radnu atmosferu, obezbeđujemo inovativna rešenja za korisnike, ostavarujemo produktivno partnerstvo sa našim dobavljačima, razvijamo se na odgovoran i održiv način i služimo svojoj zajednici kao primerni građani.