Uređaji za baštu, šumu, vrtove (OEP)

Uređaji za baštu, šumu, vrtove (OEP)

Garden program proizvoda u ponudi kompanije Agromarket nudi izuzetno širok asortiman bilo da su u pitanju renomirane kompanije Villager, Agm, Echo, Stiga, Alpina, LaworWash I Al-Ko.

Zastupništvo, distribucija, servisna služba i postprodajne delatnosti su okosnica aktivnosti na uvođenju i širenju kompletnog programa ne samo na teritoriji Srbije, već i u susedstvu. Širok asortiman proizvoda omogućuje primenu istih kako u poljoprivredi, tako i u šumarstvu, hortikulturi, putarstvu, komunalnim delatnostima bilo da se radi o velikim površinama ili o okućnicama. Takođe, proizvodi garden programa su namenjeni korisnicima, od profesionalaca do hobista.

Villager garden odlikuje širok asortiman mašina za održavanje šume, bašte, parkova, koja je već postala prepoznatljiva mušterijama u regionu jugoistočne Evrope. Pored inovativnog dizajna, takođe je i prepoznatljiva po idealnom odnosu cena/kvalitet. Električne i benzinske kosačice, trimeri, trimeri za živu ogradu su najčešće korišćeni uređaji za baštu. Pored dvorišta i bašti, u voćnjacima možete raditi i Villager kultivatorima, bušačima zemlje i prskalicama. Vodeni program sadrži nekoliko modela baštenskih potapajućih i hidrofornih pumpi. Kompletan asortiman električnih, benzinskih testera, cepača drva dizajnirani su i konstruisani da namire potrebe svakog domaćinstva. Više informacija na www.villager.eu