Power tools

Power tools

Kompanija Agromarket se svrstava među lidere na domaćem tržištu u domenu ponude i plasmana električnog i potrošnog alata. Pored Villager-a i AGM-a kao svojih brendova, uvoznici smo i Telwin-a za Srbiju.

Villager električne alate odlikuje ekskluzivni, ergonomski dizajn sa praktičnim funkcijama, a namenjen je profesionalnom, poluprofesionalnom kao i hobistima tj. povremenom korišćenju. Brend Villager objedinjuje širok spektar alata visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni. Stalni razvoj, usavršavanje, kao i uvođenje inovativnih proizvoda, glavne su prednosti Villager alata. Pored već pomenutih prednosti koje nas izdvajaju od konkurencije, dostupnost rezervnih delova, kao i razgranata mreža servisa na čitavoj teritoriji Srbije pozicionirali su nas na ovom zahtevnom tržištu kao jednog od lidera. Više informacija na www.villager.rs. 

Kompanija Telwin je svetski lider u proizvodnji aparata za zavarivanje, sečene sisteme i punjače. Proizvodi brenda Telwin su prisutni na preko 100 tržišta širom sveta sa nizom proizvoda koji po raznovrsnosti i inovativnosti nemaju premca. Prisutni su na svim proizvodnim poljima od automobilske industrije, građevine do brodogradnje. Kvalitet i pouzdanost ih izdvajaju u odnosu na konkurentske proizvode. Ove godine slave jubilej 50. godina postojanja. Više informacija na www.telwin.com