Agrorepromaterijal

Agrorepromaterijal

Sektor Agrorepromaterijal u sebi sadrži preko hiljadu različitih proizvoda koji su namenjeni pre svega poljoprivrednom proizvođaču u cilju uspešnog i olakšanog obavljanja poslova  kako u ratarskoj, voćarsko-vinogradarskoj, povrtarskoj, stočarskoj proizvodnji, tako i u delu hortikulture, pejzažne arhitekture i uređenju prostora. Izuzetno širok asortiman proizvoda kako renomiranih domaćih, tako i inostranih snabdevača pruža krajnjem korisniku obilje mogućnosti za rešavanje problema nastalih u procesu proizvodnje, a sa jedinim ciljem - da ona bude profitabilna. Upravo ta profitabilnost proizvodnje je ideja vodilja u daljem razvoju sektora Agrorepromaterijala.

Sistemi za navodnjavanje

Od 2012.godine kompanija Agromarket iz Kragujevca – Srbija, otvorila je novi segment u svojoj već širokoj ponudi, segment sistema za navodnjavanje. Trenutno kao generalni zastupnici za tržište Srbije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske I Crne Gore, dva svetski poznata brenda SUNSTREAM (Turska) – www.sunstream.com.tr i AGRODRIP (Grčka) – www.agrodrip.gr, kompanija Agromarket bazirala se na usavršavanju ponude sistema za mikronavodnjavanje tj. kap po kap i mikroorošavanje.

Trenutna paleta sa preko 100 različitih proizvoda bazirana je na proizvodima široke potrošnje iz oblasti mikronavodnjavanja kao što su inline kapajuće trake i voćarska creva, prateći fitinzi za kapajuće trake i creva i neophodni delovi koji prate kompletan sistem za navodnjavanje kap po kap (filteri za vodu, ventili, spojnice, obojmice….).


U narednim sezonama planirano je proširenje asortimana koji će sa preko 1 000 različitih artikala moći da ponudi poljoprivrednim proizvođačima kompletna rešenja navodnjavanja za njihove useve, odnosno širokim asortimanom odgovorićemo na sve moguće probleme koji se mogu javiti prilikom izgradnje i projektovanja određenog sistema za navodnjavanje.

Od sezone 2013. kompanija Agromarket uvela je i novinu iz oblasti navodnjavanja, tako što je pružila mogućnost poljoprivrednim proizvođačima da dobiju sistem za navodnjavanje tako reći ‘’Ključ u ruke’’. Stručna služba Agromarketa, izlaskom na teren, izrađuje idejno rešenje navodnjavanja, projektuje sistem za navodnjavanje, isporučuje sav neophodni repromaterijal i u dogovoru sa proizvođačima pomaže u ugradnji sistema. Ovim načinom rešeni su problemi nestručnog odabira sistema za navodnjavanje i načina ugradnje istog, koji su u prošlosti proizvođačima kvarili tehnologiju proizvodnje usled nestručnog navodnjavanja gajenih kultura.

  Preuzmite brošuru "Sistem za navodnjavanje KAP PO KAP" ili je pogledajte odmah.