Letnje izdanje Agrosveta

Letnje izdanje Agrosveta 01.07.2022.

Tropske vrućine su obeležile početak leta, pred nama su još vreliji julski dani. Ipak, treba pronaći vremena i uživati u letnjim noćima i godišnjim odmorima, a da na odmoru imate i adekvatnu razonodu, tu je naš Agrosvet časopis.

U novom junsko-julskom izdanju, možete pronaći vama već poznate rubrike poput Agrostatistike, Pčelarenja, Reči struke, Organa, Agromehanizacije…Ovaj put otkrićemo vam koji su traktori bili prava atrakcija ovogodišnjeg Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, ali i šta je ono što se traži u svetu agromehanizacije. Stručnjaci iz oblasti zaštite i ishrane bilja posavetovaće vas kako da se izborite sa grinjama u soji, ali i na koji način da sprečite pojavu plamenjače paprike. Takođe ćete pronaći i odgovore na teme da li vredi saditi krušku ili ne, šta je važno za uspešan uzgoj jagode i zbog čega je cvekla zaista crveno blago kada je zdravlje u pitanju.

Ukoliko ste na odmoru ili pak uživate u čarima terase ili bašte, pronađite debeli hlad, pripremite omiljeni napitak ili voće i prepustite se uživanju u 121. broju AGROSVETA