Agromarket na sajmu Agro Belgrade 2023.

Agromarket na sajmu Agro Belgrade 2023. 25.01.2023.
Četvrti Međunarodni sajm voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade 2023 će se održati od 26. do 28. januara na Beogradskom sajmu. Agro Belgrade 2023 je vodeći regionalni sajamsko-konferencijski događaj u oblasti voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva koji na više od 30.000 metara kvadratnih izložbenog prostora okuplja preko 1000 izlagača i brendova, uključujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija.
 
U okviru sajma, planirane su konferencije i okrugli stolovi, koji se bave pitanjima kao što su savremena tehnološka rešenja u poljoprivredi, edukacija proizvođača o modelima finansiranja poljoprivrede, organska proizvodnja, globalni plasman robe, sertifikacija, politike EU u poljoprivredi, kao i druge savremene agro teme, a u okviru Agro Belgrade B2B cafe-a povezaće se proizvođači sa profesionalnim kupcima i trgovcima iz celog sveta.
 
Kompanija Agromarket redovni je učesnik ove sajamske manifestacije, a izložbeni prostor nalazi se u Hali 1. Fokus ovogodišnje postavke je na poljoprivrednim mašinama renomiranih brendova Case IH, Kverneland i Basak, a koji su upravo i namenjeni voćarima, vinogradarima i povrtarima.
 
Pored ovog, na sajmu su i saradnici Stručne službe za zaštitu i ishranu bilja koji su tu da pruže savetodavnu uslugu zainteresovanim posetiocima. Sajam je otvoren za posetioce od 10 do 17 časova. Detaljnije o sajmu možete pronaći na: www.agrobelgrade.com