Agrosvet 126 - februarski broj časopisa

Agrosvet 126 - februarski broj časopisa 01.03.2023.

Proleće se približava, pa je red i da se posvetimo temama koje nas čekaju sa ovim ranim buđenjem prirode iz zimskog sna – novi broj Agrosvet časopisa posvetiće se problemima poput divljeg ovsa u pšenici i njegove prevencije ili tretiranja. Osim toga, objasnićemo važnost stručnih zimskih edukacija i ponuditi rešenja za pravilnu zaštitu rasada povrća, ali i zaštitu voća od mraza, koji svake godine desetkuje prinose širom zemlje.

Kao i uvek, na stranicama naše stručne revije moći ćete da pročitate aktuelnosti sa agromeridijana, informišete se o inovacijama u agro IT sektoru, ali i da zavirite u stručni rad na temu upotrebe kaolinske gline u uzgoju voća u okviru rubrike Organo.

Reč struke obradiće vesti o prodaji jabuke, sistemima za navodnjavanja i drugim relevantnim novostima iz sveta poljoprivrede, a u ovom broju časopisa otkrićemo vam i neke vinske pojmove koje možda do sada niste znali.

Ugrejte se tokom ovih hladnijih dana, prelistajte naš časopis – vreme će vam brže proći i pripremićete se za novu prolećnu sezone.